Välkomna till Strandhem!

Våra tre dubbelrum och två enkelrum ligger utmed en korridor på husets andra våning. Rummen är mysiga och gammaldags och alla har sin egna charmiga stil och vacker utsikt över sjön och byn med omgivningar. På samma våningsplan ligger också det gemensamma köket och det ljusa, soliga allrummet med TV och chromcast, samt två duschar och två WC. Wifi via fiber ingår i hyran. Vi har gott om böcker, leksaker och sällskapsspel att låna ut och gästerna är välkomna att använda sig av våra cyklar och roddbåtar. För den som är intresserad finns även en vävstuga där du till självkostnadspris kan väva din egen trasmatta - vi visar hur det går till - det är väldigt roligt och kreativt och inte alls så svårt!
Från den stora balkongen och trädgården har man en underbar utsikt över sjön Bolmen. I trädgården kan man också sola, grilla, leka  och umgås.


Priser

Dubbelrum med självhushållning kostar 600 SEK första natten, därefter 500 kr per natt. 400 kr i enkelrum första natten, därefter 300 kr per natt. Hel vecka kostar 3000 SEK för ett dubbelrum och 1800 kr för ett enkelrum. För 200 SEK per bädd kan sänglinne och handdukar hyras. Hela våningen (tre dubbelrum och två enkelrum, kök, allrum, 2 WC och 2 duschar) kan också hyras av en och samma hyresgäst och kostar då 7500 SEK per hel vecka, alternativt enstaka dagar -  2000 SEK dag 1 och 1500 SEK från andra dagen.


B&B (inkl. frukost, lakan och handdukar) för ett dubbelrum kostar 1200 SEK första natten, därefter 800 SEK per natt. I enkelrum 700 SEK första natten, därefter 500 kr per natt.

 Barn upp till 12 år betalar halva priset - små barn utan egen sängplats kostnadsfritt.


Husdjur är välkomna hos oss så länge de håller sig på golvet och i egna korgar/bäddar!     
Strandhems B&B är öppet året runt.

Vår flexibilitet är vår styrka!

Tel: 0702666783
Mail: info@naturellen.se              postmaster@naturellen.se

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.
För frågor eller reservation av rum var vänlig kontakta:
Ellen Svensgård
Odensjö Strandhem 1
34172 Lidhult
Tel: 0702666783
Mail: postmaster@naturellen.se
          info@naturellen.se