Välkomna till Strandhem!

Våra tre dubbelrum och två enkelrum ligger utmed en korridor på husets andra våning. Rummen är mysiga och gammaldags och alla har sin egna charmiga stil och vacker utsikt över sjön och byn med omgivningar. På samma våningsplan ligger också det gemensamma köket och det ljusa, soliga allrummet med TV och chromcast, samt två duschar och två WC. Wifi via fiber ingår i hyran. Vi har gott om böcker, leksaker och sällskapsspel att låna ut och gästerna är välkomna att använda sig av våra cyklar och roddbåtar. För den som är intresserad finns även en vävstuga där du till självkostnadspris kan väva din egen trasmatta - vi visar hur det går till - det är väldigt roligt och kreativt och inte alls så svårt! Även annat, som garn och stickor, kan lånas.
Trädgården har en underbar sjöutsikt bakom huset, där man kan sitta vid trädgårdsmöblerna, grilla, leka med sina barn eller bara ligga på gräsmattan och göra ingenting. Framför huset samlas man gärna i kvällssolen för en liten pratstund!


Priser

Rum med självhushållning kostar 300 kr per person i dubbelrum första natten, därefter 250 kr per natt. 400 kr i enkelrum första natten, därefter 300 kr per natt. Hel vecka 1250 kr per person i dubbelrum, 1500 kr i enkelrum. För 150 SEK per bädd kan sänglinne och handdukar hyras. Hela våningen (tre dubbelrum och två enkelrum) kan hyras för 2000 SEK första dygnet och därefter 1500 SEK per dygn. 

B&B (inkl. frukost, lakan och handdukar) kostar 500 kr per person i dubbelrum, första natten, därefter 350 kr per person och natt. I enkelrum 600 kr första natten, därefter 450 kr per natt.

 Barn upp till 12 år betalar halva priset - små barn utan egen sängplats kostnadsfritt.


Husdjur är välkomna hos oss!     
Strandhems B&B är öppet året runt.

Vår flexibilitet är vår styrka!

Tel: 0702666783
Mail: postmaster@naturellen.se

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.
För frågor eller reservation av rum var vänlig kontakta:
Ellen Svensgård
Odensjö Strandhem 1
34172 Lidhult
Tel: 0702666783
Mail: postmaster@naturellen.se
          info@naturellen.se