VÄLKOMMEN TILL STRANDHEMS BED & BREAKFAST

I den vackra lilla kyrkbyn Odensjö, vid sjön Bolmens sydvästra kant, ligger Strandhem. Strandhem drivs numera som Bed & Breakfast av Ellen Svensgård med familj. Hos oss kan du låna roddbåt för utflykter och fiske på sjön Bolmen, låna cyklar för turer i området runt Odensjö och sjön Bolmen och lära dig att väva trasmattor i vår familjedrivna vävstuga som finns i huset. Här finns också försäljning av trasmattor och annat lokalt hantverk och souvenirer, honung, fiskekort m.m. och turistinformation. Många av våra gäster passar också på att få en skön shiatsubehandling under sin vistelse i Odensjö. 


Omgivningen med sjöar, skog och lantbruk är fantastisk för vandring, cykling, bär- och svampplockning, fiske, båtturer, bad och sightseeing. Populära utflyktsmål är Västkusten och Halmstad, Glasriket i öster, Ullared och Ge-Kå:s, Sagomuseet m.m. i Ljungby, Västernstaden High Chaparall, 

Älgparker/Safaris, loppmarknader, en tur runt sjön Bolmen (med bl.a. båtfärja, den bebodda ön Bolmsö och fiskrestaurangen Tiraholms Fisk) m.m. m.m.

 

Barnfamiljer är särskilt välkomna hos oss! Här finns mängder av leksaker, sällskapsspel och böcker, tillgång till TV och internetuppkoppling via fiber och trådlöst nätverk och en stor trädgård att vara i.

Husdjur är också välkomna!

Hjärtligt välkomna att bo hos oss i en charmig, miljövänlig, gammeldags och hemlik miljö!

Ellen med familj


Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.